شاید به دنبال آموزش پر کردن بادکنک با گاز هلیوم باشید تا بتوانید مجلس مهمانی خود را با بادکنک های هلیومی زیبا کنید. اینکه خودتان بادکنک ها را از گاز هلیوم پر کنید چند مزیت دارد. اول اینکه جا به جایی بادکنک خالی ساده تر است و ممکن است بادکنک پر شده بیرون از منزل به دلایلی بترکد. دوم اینکه بادکنک های هلیومی دائماً شناور نخواهند ماند و عمر مفید آن ها به طور میانگین حدود 7 ساعت است و اگر در منزل پر شوند شما فرصت بیشتری خواهید داشت. از طرفی اگر بادکنک ها را خودتان با گاز هلیوم پر کنید مقرون به صرفه تر خواهد بود!
برای اینکار ابتدا کپسول گاز هلیوم را متناسب با تعداد بادکنک هایی تهیه کنید که قصد دارید پر کنید. فروشندگان کپسول هلیوم تعداد بادکنکی را که آن کپسول پر می کند، قید می کنند.
برای انتخاب زمان پر کردن بادکنک ها باید به نکاتی از جمله دمای هوا، رطوبت و ارتفاع از سطح دریا توجه کنید. بادکنک های فویلی معمولاً 2 تا 14 روز شناور می مانند و بادکنک های لاتکسی بین 4 تا 16 ساعت!
برای پر کردن بادکنک باید شیر پر کننده بادکنک را روی نازل کپسول گاز هلیوم قرار دهید و با اتصال دهانه ی بادکنک به آن و باز کردن شیر کپسول، بادکنک را پر کنید.
حین پر شدن بادکنک دقت کنید که کپسول، آن را به سرعت باد می کند و برای جلوگیری از ترکیدنش باید به موقع جدا شود. بادکنک های دایره ای برای تشخیص زمان جدا سازی مناسب ترند زیرا با پر شدن شکل دایره ای به خود می گیرند. از طرفی بادکنک های گلابی شکل، گاز بیشتری مصرف می کنند و باعث می شوند تعداد بادکنک کمتری را بتوانید با یک کپسول گاز هلیوم پر کنید.
پس از پر شدن و جدا کردن بادکنک انتهای آن را به خوبی گره بزنید و با نخ دلخواه و یا روبان به طول دلخواه ببندید. اگر در فضای منزل بادکنک را پر کنید پس از رها شدن به سمت سقف منزل حرکت خواهد کرد.
می توانید روبان را در بالای گره اصلی ببندید تا سوپاپ اطمینانی برای حفاظت بیشتر از گاز هلیوم و جلوگیری از نشت آن باشد. اگر بادکنک شما فویلی باشد که برای بستن انتهای آن ها راحتتر هستید. فقط روبان را در نزدیکی دریچه ی آن نبندید.
موادی به نام های فلوت نیز وجود دارند که درون بادکنک های لاتکسی استفاده می شود و طول مدت شناوری آن ها را با ممانعت از خروج گاز هلیوم از دیواره ی بادکنک افزایش می دهد.