سیم کشی آیفون تصویری از چهار رشته تشکیل شده است که با رنگ های متفاوت از یکدیگر تفکیک شده اند و هر سیم وظیفه خاصی را در عملکرد سیستم در باز کن تصویری بر عهده دارد.
ترکیب رنگی سیم کشی متشکل از سیم های قرمز ، آبی ، زرد و سفید است.
در سیم کشی آیفون تصویری سیم قرمز رنگ وظیفه انتقال صدا را بر عهده دارد که اصطلاحا به آن سیم voice نیز گفته می شود.
دو سیم دیگر به رنگ های زرد و آبی وظیفه انتقال برق را در مدار بر عهده دارند که سیم زرد رنگ مثبت و سیم آبی رنگ منفی است.
اما آخرین سیم که سفید رنگ است وظیفه انتقال تصویر را در مدار دارد. به این سیم اصطلاحا سیم ویدئو گفته می شود.
در بعضی از ساختمان های قدیمی سیم کشی آیفون تصویری بصورت لوپ انجام شده یعنی تمامی انشعابات ساختمان با چهار رشته سیم انجام شده. اما در ساختمان های نو ساز چهار رشته مجزا در نظر گرفته می شود.
از آنجایی که هزینه سیم کشی به روش لوپ پایین تر است و سیم کمتری نیز مصرف می شود برخی از ساختمان های نوساز نیز از کارشناسان ما می خواهند تا سیم کشی ساختمان را به روش لوپ پیاده سازی نمایند.
نصب و سیم کشی اصولی باعث افزایش دوام دستگاه ها می شود و در صورتی که اصول و استاندارد های لازم رعایت شود باعث می شود تا چندین سال هیچ آسیبی به آیفون تصویری و ساختمان وارد نشود.
در ادامه نقشه سیم کشی آیفون تصویری را برای شما زمینه کردیم تا با مشاهده این تصویر راحت تر بتوانید سیم کشی آیفون تصویری را درک کنید.
همانطور که مشاهده می کنید سیم قرمز (صدا) از مانیتور داخل منزل به پنل جلوی درب می رود.
سیم آبی و زرد که وظیفه دارند برق پنل جلوی درب را تامین کنند نیز از مانیتور داخل منزل به پنل جلوی درب متصل می شود.
سیم سفید رنگ (تصویر) نیز به همانصورت از مانیتور به پنل متصل می شود.
دو سیم زرد و آبی نیز یکی از خروجی پنل و دیگری از ترانس به قفل باز کن پشت درب متصل می شود. هنگامی که ما کلید درب باز کن را فشار می دهیم پنل جریان برق را وصل می کند و درب باز می شود.