هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

رنگ‌آمیزی صورت کودکان

از چه رنگ‌هایی برای این کار استفاده  می ‌شود؟

برای رنگ‌آمیزی صورت کودکان، از وسایل مختلفی استفاده می‌ شود، مثل ماژیک‌های معمولی، وسایل آرایشی خانم ها، آبرنگ و رنگ گوآش. افراد حرفه‌ای‌ هم از رنگ‌های گریم برای این کار استفاده می‌ کنند  که به آن رنگ فون می گویند.

رنگ‌های فون دو نوعند: فون خشک که آن را " پن‌کک(PAINT CAKE)" و فون چرب که آن را " پن‌استیک (PANIT STICK)"می‌ نامند.

از فون چرب برای گریم بازیگران سینما و آرایش عروس استفاده می ‌شود.

نقاشی صورت


کدام بهتر است؟

برای رنگ‌آمیزی صورت کودکان گاهی از فون خشک استفاده می کنند که با آب و صابون یا شیرپاک‌کن به سادگی قابل پاک‌کردن است. اگر از آبرنگ استفاده می ‌شود، باید پوست صورت زود شسته شود. به طور کلی استفاده از ماژیک و رنگ گواش برای رنگ‌آمیزی صورت بچه‌ها اصلا توصیه نمی ‌شود، زیرا رنگ‌ها به سادگی از روی پوست پاک نمی‌ شوند و می ‌توانند مضر باشند.

در هر حالتی(حتی با فون خشک) نباید رنگ برای مدت طولانی روی صورت کودکان باقی بماند و حداکثر طی چند ساعت باید با آب و صابون یا شیرپاک‌کن پاک شوند.

همچنین کودک نباید به این تفریح عادت کند.

آیا این رنگ آمیزی عارضه‌ای هم دارد؟

استفاده از هر نوع ماده شیمیایی از جمله رنگ، روی صورت می‌ تواند با عوارضی همراه باشد. شایع‌ترین این عوارض حساسیت پوستی است. به عنوان مثال اگر کودکی به نوعی رنگ حساسیت داشته باشد ممکن است در مرتبه اول استعمال آن روی پوست، مشکل خاصی ایجاد نشود، اما در مرتبه دوم استفاده، پوست دچار قرمزی، تورم و خارش‌شود که می ‌تواند عوارض ناخوشایندی را به همراه داشته باشد. در این شرایط مراجعه به متخصص پوست و مو ضروری است.

مشکل‌ دیگری که به خصوص با استفاده از رنگ‌های چرب و در کودکان بزرگ تر و نزدیک سن بلوغ، امکان بروز آن وجود دارد، زدن جوش‌های غرور جوانی(آکنه) است، به این ترتیب که با مسدود شدن منافذ پوست و تجمع چربی‌های پوست در این منافذ، ابتدا جوش‌های سرسیاه و سرسفید روی پوست به وجود می ‌آیند و سپس در صورت ادامه مصرف رنگ‌های چرب روی پوست، این جوش‌ها تبدیل به جوش‌های التهابی و چرکی خواهند شد.

بنابراین توصیه می ‌کنیم که:

در درجه اول توصیه ما این است که از این رنگ‌آمیزی‌ها روی صورت کودکان استفاده نکنید، و در درجه بعد، اگر به هر دلیل مایل به امتحان این تفریح برای فرزندتان هستید، فقط یک بار این کار را انجام دهید و بعد از آن سریعا رنگ‌ها را از روی پوست کودکتان پاک کنید.

علایم حساسیت پوست صورت کودک به رنگ نقاشی چیست؟

علایم حساسیت پوستی به صورت ایجاد قرمزی، تورم و خارش است. گاهی ممکن است این حساسیت به صورت ضایعاتی شبیه کهیر نمایان شوند.

به هر حال اگر بعد از نقاشی، در پوست صورت کودک خود متوجه قرمزی و تورم شدید و یا اگر کودک از خارش پوست شکایت کرد، بلافاصله رنگ را با آب و صابون بچه یا شامپوی بچه بشویید.

حال اگر صورت کودک به رنگ حساسیت داشت، چه کار کنیم؟

با بروز حساسیت پوستی، قدم اول شست‌شوی رنگ از صورت است. در مرحله بعد باید به یک متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا تحت نظر وی از داروی ضد التهاب موضعی و نیز از داروهای ضد حساسیت و ضد خارش خوراکی (در صورت لزوم) استفاده کنید و یادتان باشد هرگز رنگ‌آمیزی روی صورت کودک خود را تکرار نکنید، زیرا با تکرار آن، مشکلات به وجود آمده، دو برابر خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.