دوتا پیاز بزرگ پیازُ نگینی خورد کنید وسرخ کنید تا سبک بشه،
گوشت خورشتی(٣٠٠ گرم) رو هم اضافه کنید تا تغییر رنگ بده وآبش کشیده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدین،
تو یه تابه اسفناج خورد شده(دو کیلو) رو اضافه کنید تا آبش خشک بعد روغن اضافه کنید وتقت بدین، به گوشت وپیاز اضافه کنید،
آب بریزین (٤ تا لیوان)تا جوش بیاد وشعله رو کم کنید،
بعد از دو تا سه ساعت،نمک،آلو بخارای خیس خورده(ده تا پانزده عدد) وچاشنی که آبلیمو ویا آبغوره هست رو اضافه کنید...
یک ساعت دیگه زمان بدین تا آلو اسفناج کاملاً جابیفته ودر آخر هم محلول زعفرون بزنید بعد از چند دقیقه شعله رو کم کنید بادرب باز بزارید روغن بندازه وسرو کنید.
(داخل زودپز دوساعت وقابلمه حدود ٤ ساعت زمان لازمه تا جابیفته...)
اسفناجای کوچیکُ تازه ،انار،فیله پرتقال خورد شده،گردو وپنیر،با سرکه بالزامیک و یا رب انار رقیق شده میل کنید.
خوراکلوبیاسبز
غذای گیاهی بدونگوشت
لوبیاسبز۱کیلو
گوجه ۴تا۵عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲حبه
تخم مرغ ۳عدد
سیب زمینی ۲عدد
نمک فلفل روغن زردچوبه به مقدار لازم
یک کیلولوبیا سبزپاک میکنیم خرد کرده میشوریم وتوی قابلمه با اب ونمک میزاریم تا بپزه .بعد ابکش کرده میزاریمتا ابش بره .بعد یک عدد پیاز ونگینی خرد کرده وتوی روغن تفت میدیم .ولوبیا راهم افزوده وخوب تفت میدیم سیر ها را رنده کرده وبه خوراک اضافه میکنیم زردچوبه .نمک.فلفل . هم افزوده وهم میزنیم .سه عدد گوجه را ریز خرد کرده افزوده وهم میزنیم ومیزازیم تا اب گوجه کشیده بشه بعد ۳عدد تخم مرغ را هم میشکنیموبع خوراک افزوده ومخلوط میکنیم ومیزاریم تا بپره بعد سیب زمینی خرد شده را که جداگانه سرخ کردیم .به خوراک افزوده وبا ماست وسیر سرو میکنیم .روی ماست من سیر وفلفل پاپریکا ریختم
منبع :براساس دست نوشته های سرکارخانم فاطمه اسلامی
حتمابخوانبد