هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

آموزش آشپزی (خوراک ایرانی )با سرکارخانم فاطمه اسلامی

عدس پلو مجلسی

موادلازم:
برنج ۴پیمانه
عدس ۲پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
کشمش به مقدارکافی
زعفرون ۱قاشق چایخوری
پیاز ۱عدد
زرشک به دلخواه
نمک وفلفل به میزان لازم
کره یک بسته۵۰ گرمی
طرزتهیه:
ابتدا برنج خیس خورده رادرآب جوش نمک زده ریخته ومیزاریم تا مغز برنج پخته شودوسپس شعله چراغ وخاموش وعدس روداخلش ریخته وابکش میکنیم وبعد درظرف موردنظرمیزاریم دم بکشه.
برای گوشت قلقلی هم یک عددپیاز رنده شده باسیصدگرم گوشت چرخکرده ،نمک،فلفل،زعفرون مخلوط و ورز داده وبصورت قلقلی دراورده ودرماهیتابه گذاشته ابش کشیده وباکمی کره تفت میدیم.
برای کشمش هم کمی کره درظرف موردنظرریخته وکشمش خیس خورده(یکربع خیس بخوره) داخلش ریخته وکمی زعفرون زده وتفت کوچیکی میدیم.
زرشک هم باکمی کره وزعفرون روی شعله خیلی کم تفت میدیم(شعله خیلی کم باشه ترجیحا روی بخارکتری بهتره تارنگ زرشک براثرحرارت تغییرنکنه).
خوب تزیین هم بسته به سلیقه هرجوردوست دارید.
میتونید مثل من بصورت دورانی ازپلوی.
زعفرونی،کشمش،پیازداغ،زرشک،گوشت قلقلی درست کنید.
امیدوارم لذت ببرید

آشپزی

 

منبع :براساس دست نوشته های سرکارخانم فاطمه اسلامی

 

حتمابخوانبد:

خورش آلواسفناج

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.