
رنگ های گریم کودک
برای رنگآمیزی صورت کودکان، از وسایل مختلفی استفاده می شود، مثل ماژیکهای معمولی،
وسایل آرایشی خانم ها، آبرنگ و رنگ گوآش. افراد حرفهای هم از رنگهای گریم برای این کار استفاده می کنند
که به آن رنگ فون می گویند. رنگهای فون دو نوعند: فون خشک که آن را ” پنکک(PAINT CAKE)” و فون چرب که
آن را ” پناستیک (PANIT STICK)”می نامند. از فون چرب برای گریم بازیگران سینما و آرایش عروس استفاده می شود.
نحوه گریم کودکان
برای رنگآمیزی صورت کودکان گاهی از فون خشک استفاده می کنند که با آب و صابون یا شیرپاککن به سادگی قابل پاککردن است. اگر از آبرنگ استفاده می شود، باید پوست صورت زود شسته شود. به طور کلی استفاده از ماژیک و رنگ گواش برای رنگآمیزی صورت بچهها اصلا توصیه نمی شود، زیرا رنگها به سادگی از روی پوست پاک نمی شوند و می توانند مضر باشند. در هر حالتی(حتی با فون خشک) نباید رنگ برای مدت طولانی روی صورت کودکان باقی بماند و حداکثر طی چند ساعت باید با آب و صابون یا شیرپاککن پاک شوند. همچنین کودک نباید به این تفریح عادت کند.
علایم حساسیت پوست صورت کودک به رنگ نقاشی چیست؟
علایم حساسیت پوستی به صورت ایجاد قرمزی، تورم و خارش است که این ها علایم یک اگزمای تماسی آلرژیک هستند. گاهی ممکن است این حساسیت به صورت ضایعاتی شبیه کهیر نمایان شوند. به هر حال اگر بعد از نقاشی، در پوست صورت کودکخود متوجه قرمزی و تورم شدید و یا اگر کودک از خارش پوست شکایت کرد، بلافاصله رنگ را با آب و صابون بچه یا شامپوی بچه بشویید.

در صورت حساسیت کودک به رنگ چه کار کنیم؟
با بروز حساسیت پوستی، قدم اول شستشوی رنگ از صورت است. در مرحله بعد باید به یک متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا تحت نظر وی از داروی ضد التهاب موضعی و نیز از داروهای ضد حساسیت و ضد خارش خوراکی (در صورت لزوم) استفاده کنید و یادتان باشد هرگز رنگآمیزی روی صورت کودک خود را تکرار نکنید، زیرا با تکرار آن، مشکلات به وجود آمده، دو برابر خواهد شد.