کوفته کنفی شکم_پر
طرز تهیه:
اول ۵ تا سیب زمینی رو گذاشتم بپزه تواین فاصله مواد میانیش رو آماده کردم که بنا به ذایقه تون هر چیزی می تونه باشه من از مواد ماکارونی +فلفل دلمه+پنیر پیتزا ادویه نمک ، فلفل، زردچوبه استفاده کردم،فقط خیلى کم روغن باشه،چون اگه روغن داشته باشه باعث میشه کوفته ها وا بِرَن وقتی سیب زمینیا پُخت رنده کردم و نمک و فلفل زدم و یه دونه تخم مرغ رو فقط زرده اش به سیب زمینی اضافه کردم سفیده اش رو کنار میذاریم واسه مرحله بعد خوب حالا یه کم دستتون رو با آب خیس کنید که سیب زمینی به دستتون نچسبه به اندازه ی گردو از سیب زمینی بردارین و یه مقدار از مواد گوشتی روش بریزین پنیر پیتزا هم بریزین بعد گِردش کنین طوری که مواد گوشتی وسط سیب زمینی باشه
سفیده ی تخم مرغ رو با چنگال یه کم بزنید تا از لختگی در بیاد
رشته سوپی یا همون ورمیشل رو هم توی یه ظرف خرد کنید حالا کوفته ها رو اول توی سفیده و بعد توی رشته بغلتونید وقتی کوفته ها تمام شد حتما ۱_۲ ساعت در یخچال استراحت بدین که رشته ها نرم بشه بعد از این مدت از یخچال خارجکرده و در روغن فراوان سُرخ کنید .
نویسنده: فاطمه اسلامی