گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه اغلب به دلیل سهل انگاری یا مشکلاتی دیگر به وجود می آید. به عنوان مثال خانم هایی که داخل سینک، ظروف روغنی را میشورند، اصلا به این فکر نمی کنند که همان روغنی که به چشم نمی آید می تواند در مدت زمانی کوتاه به رسوب تبدیل شود و کم کم به جداره لوله بچسبد و باعث گرفتگی راه آب آشپزخانه شود.
یا در مواردی دیگر ریختن پسماندهای مواد غذایی مانند خرده نان، برنج، میوه، تفاله چای و قهوه و … درون سینک ظرفشویی می تواند به سرعت باعث بالا زدن چاه فاضلاب آشپزخانه شود.
اغلب کسانی که مشکل گرفتگی کفشور آشپزخانه را دارند، با مشکل گرفتگی لوله فاضلاب لباسشویی هم رو به رو می شوند. دلیل این اتفاق به خاطر این است که لوله تخلیه فاضلاب لباسشویی با لوله کفشور آشپزخانه مشترک است و اگر لوله آشپزخانه بگیرد، قطعا لوله فاضلاب لباسشویی هم به مشکل می خورد.
پس بهتر است به نحوه شستن ظروف داخل سینک دقت کنید و پسماند مواد غذایی را وارد لوله سینک نکنید تا با گرفتگی های شدید و بالا زدن آب فاضلاب در آشپزخانه رو به رو نشوید.
راه های باز کردن لوله فاضلاب آشپزخانه بسیار زیاد است که قبلا هم حدودا 20 روش مختلف را آموزش داده ایم. اما در مورد کفشور آشپزخانه بیشتر روش های توضیح داده شده کار ساز نیستند و حتما باید از لوله بازکنیآشپزخانه استفاده نمایید.
به دلیل اینکه سایز لوله کفشور آشپزخانه ها 6 است، فقط فنر برقی می تواند راه آب فاضلاب را باز کند. البته در چنین مواقعی خیلی از مردم از باز کردن لوله فاضلاب با نوشابه، باز کردن لوله ظرفشویی با جوش شیرین و غیره استفاده می کنند که این روش ها اصلا برای گرفتگی های شدید کار ساز نیستند و تنها مناسب برای جلوگیری از گرفتگی لوله فاضلاب می باشند.
مثلا برخی گرفتگی ها با مصالح ساختمانی رخ می هد و برای رفع گرفتگی لوله با سیمان حتما باید از لوله بازکنی با فنر برقی استفاده نمود تا به نتیجه مطلوبی رسید.
پس پیشنهاد می کنیم برای بازکردن گرفتگی کفشور آشپزخانه از لوله بازکنی استفاده نمایید تا بصورت تضمینی راه آب فاضلاب منزلتان باز شود.