هر کشوری دارای آداب و رسوم خاصی است که زاییده شرایط زندگی مردم آن کشور است. ولی به طور کلی بین همه ملتها، اصول کلی اخلاقی مشترکی وجود دارد که در دنیای امروز برقراری ارتباط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی خانوادگی، منوط به رعایت اصول و آیین تشریفات است.
رعایت اصول چیدمان میز برای مهمانی ها می تواند شما را یک میزبان حرفه ای جلوه دهد، همچنین شکل زیبای میز، قرار گرفتن کارد و قاشق و چنگال در جای صحیح و استفاده از گل ها و عناصر تزئینی نه تنها در دید مهمان نسبت به شما تاثیر گذار است بلکه می تواند موجب شود که مهمان شما اشتها بیشتری برای غذا خوردن از خود نشان دهد و حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذا خوردن به کار ببرد.
هدف از چیدمان میز عبارت است از؛ به نمایش گذاشتن خلاقیت تان برای پذیرایی از مهمان، راحت تر کردن غذا خوردن، زیبا و دلپسند کردن غذا برای او می باشد.
فن چیدمان میز، یکی از فنون خانه داریست که هر خانم کدبانویی باید آن را بداند و رعایت کند. مهم است که مهمانی ای که برگزار می شود، دوستانه و صمیمی است یا یک مهمانی رسمیست.
ظروف و آرایش میز را باید متناسب با غذا و زمان غذا هماهنگ کرد. میز صبحانه، نهار، عصرانه و شام ، تولد و ...هر کدام آرایش خاصی در مبحث سفره آرایی دارند اما در نهایت نباید فراموش کرد که سادگی یکی از فنون آرایش و زیبایی سفره و میز است.
بر اساس اندازه میز و مقدار خوراک ها، وسیله ها و تعداد آنها مشخص می شود.
نکته اول: برای شستن ظرفها و تمیز کردن میز عجول نباشید. هیچ پیغامی به میهمان نمیتواند بدتر از این باشد.
نکته دوم: همیشه قبل از چیدن میز به فضایی که در اختیار دارید هم فکر کنید
نکته سوم: قبل از آوردن دسر و چای به سر میز غذاخوری بشقابها و ظرفهای اضافه را از سر میز بردارید.
نکته آخر: همه نکاتی که برای پذیراییگفتیم فقط برای افرادی است که دوست دارند گاهی در فضاهایی خاص سر کنند یا به چیدمان خاص میز و… علاقمند هستند. پس لزومی ندارد که همه این چیدمان میز را رعایت کنند. می توان به همان روش ساده، یک دست قاشق و چنگال و با یک بشقاب و لیوان هم اکتفا کرد...
شما عزیزان می توانید برای هر چه بهتر برگزاری مهمانی ها و مراسم خود از مهمانداران آموزش دیده هومینو استفاده نمایید. تا با خیال راحت کار پذیرایی از مهمانان و نظافت بعد از مهمانی را به متخصصین مجرب هومینو بسپارید...
حتما بخوانید: