هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

هومینو، کارشناس آنلاین خدمات خانگی و اداری

سامانه و اپلیکیشن درخواست خدمات خانگی و اداری

فن مهمانی

فن مهمانی

هر کشوری دارای آداب و رسوم خاصی است که زاییده شرایط زندگی مردم آن کشور است. ولی به طور کلی بین همه ملت‏ها، اصول کلی اخلاقی مشترکی وجود دارد که در دنیای امروز برقراری ارتباط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حتی خانوادگی، منوط به رعایت اصول و آیین تشریفات است.

رعایت اصول چیدمان میز برای مهمانی ها می تواند شما را یک میزبان حرفه ای جلوه دهد، همچنین شکل زیبای میز، قرار گرفتن کارد و قاشق و چنگال در جای صحیح و استفاده از گل ها و عناصر تزئینی نه تنها در دید مهمان نسبت به شما تاثیر گذار است بلکه می تواند موجب شود که مهمان شما اشتها بیشتری برای غذا خوردن از خود نشان دهد و حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذا خوردن به کار ببرد.

هدف از چیدمان میز عبارت است از؛ به نمایش گذاشتن خلاقیت تان برای پذیرایی از مهمان، راحت تر کردن غذا خوردن، زیبا و دلپسند کردن غذا برای او می باشد.

فن چیدمان میز، یکی از فنون خانه داریست که هر خانم کدبانویی باید آن را بداند و رعایت کند. مهم است که مهمانی ای که برگزار می شود، دوستانه و صمیمی است یا یک مهمانی رسمیست.

ظروف و آرایش میز را باید متناسب با غذا و زمان غذا هماهنگ کرد. میز صبحانه، نهار، عصرانه و شام ، تولد و ...هر کدام آرایش خاصی در مبحث سفره آرایی دارند اما در نهایت نباید فراموش کرد که سادگی یکی از فنون آرایش و زیبایی سفره و میز است.

اصول کلی چیدمان میز غذا:

بر اساس اندازه میز و مقدار خوراک ها، وسیله ها و تعداد آنها مشخص می شود.

  • در انتخاب رومیزی و دستمال سفره، حتما به رنگ و طرح سرویس بشقاب هایتان توجه کنید و طرح و رنگش را متناسب با طرح و رنگ سرویس برگزینید.
  • اگر از رومیزی استفاده میکنید قرار دادن دستمال سفره زیر بشقابها آنچنان رایج نیست و بهتر است دستمال سفره را کنار بشقاب یا روی بشقاب قرار دهید اما اگر میز شما رومیزی ندارد، حتما حتما باید یک دستمال هم زیر بشقابها قرار دهید.
  • استفاده از حلقه برای دستمالها جلوه ی زیادی به میز میدهد.
  • اصل اول آن است که برای چیدمان میز باید از لبه ها شروع به چیدمان کنیم تا به مرکز میز برسیم. به همین منظور شروع به گذاشتن بشقاب ها روی میز می کنیم، که دقیقا باید روبروی هر صندلی باشد.
  • بشقاب گودتری و یا کاسه برای صرف سوپ باید روی بشقاب قرار بگیرد.
  • در انتخاب بشقابها دقت نمایید که برای پلو، گوشت، مرغ و ماهی از بشقابهای پلو خوری، برای سوپ ها، بشقاب ها گود یا کاسه سوپ خوری و برای سالاد و دسر پیش دستی روی میز قرار گیرد.
  • لیوانها سمت راست بشقاب قرار می گیرند.دو یا سه چنگال در سایزهای متفاوت متناسب برا ی موارد مصرفشان ( سالاد، دسر، گوشت یا ماهی ) در سمت چپ بشقاب وچاقوی غذا خوری و قاشق ها را هم به همین ترتیب در سمت راست بشقاب قرار دهید. اصول کلی برای قرار دادن کارد به روی میز این است که لبه تیز آن همیشه باید رو به بشقاب باشد.
  • قرار داشتن این‌ها سر میز لازم است حالا چه مناسبت داشته باشد چه نداشته باشد.
  • مثلاً مدام پیش خودتان فکر نکنید چاقو سر میز به چه دردی می‌خورد. شاید کسی خواست سالاد فصلش را ریزریز کند.

 

نکته اول: برای شستن ظرف‌ها و تمیز کردن میز عجول نباشید. هیچ پیغامی به میهمان نمی‌تواند بدتر از این باشد.

نکته دوم: همیشه قبل از چیدن میز به فضایی که در اختیار دارید هم فکر کنید

نکته سوم: قبل از آوردن دسر و چای به سر میز غذاخوری بشقاب‌ها و ظرف‌های اضافه را از سر میز بردارید.

نکته آخر: همه نکاتی که برای پذیرایی‌گفتیم فقط برای افرادی است که دوست دارند گاهی در فضاهایی خاص سر کنند یا به چیدمان خاص میز و… علاقمند هستند. پس لزومی ندارد که همه این چیدمان میز را رعایت کنند. می توان به همان روش ساده، یک دست قاشق و چنگال و با یک بشقاب و لیوان هم اکتفا کرد...

شما عزیزان می توانید برای هر چه بهتر برگزاری مهمانی ها و مراسم خود از مهمانداران آموزش دیده هومینو استفاده نمایید. تا با خیال راحت کار پذیرایی از مهمانان و نظافت بعد از مهمانی را به متخصصین مجرب هومینو بسپارید...

 

حتما بخوانید:

۸ راهی که خانه شما خوش بو شود

تاثیر رنگ در زندگی

دکوراسیون منزلتان را به هومینو بسپارید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.